Evlilik hazırlığındaki oyuncu Tuan Tunalı ile Yana Mazanova ilişkisi bitti

2014 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse'den 2018'de boşanan 37 yaşındaki oyuncu Tuan Tunalı, 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı Rus sevgilisi Yana Mazanova ile yollarını ayırdı.

'Deniz Yıldızı' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Tuan Tunalı üç yıldır aşk yaşadığı ve evlilik teklifi ettiği Rus sevgilisi Yana Mazanova ile ayrıldı. Sürpriz ayrılığı duyuran Mazanova, 'Güzel hikayemiz için teşekkürler. Harika üç yıl için teşekkürler. Her zaman yanındayım' açıklamasını yaptı.



3 YILDIR AŞK YAŞIYORLARDI


Oyuncu Tuan Tunalı, 2014 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile 2018 yılında zorlu bir sürecin ardından boşanmış, 2019'da Yana Mazanova ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

 Yana Mazanova

EYLÜL AYINDA HAYATLARINI BİRLEŞTİRECEKLERDİ

Tuan Tunalı, Eylül 2020'de Tataristan Kazan'da evlilik teklifi ettiği ve 'evet' yanıtını aldığı Rus sevgilisi ile mutlu bir birliktelik sürüyordu. Yakınları, ikilinin eylül ayında nikah masasına oturmasını bekliyordu. Ancak önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili yollarını ayırma kararı aldı.

Bir takım anlaşmazlıklar yaşayan çift dostça ayrılık kararı aldı. Yana Mazanova, Tuan Tunalı'ya "Güzel hikayemiz için teşekkürler. İşte ayrı yollara gidiyoruz. Harika üç yıl için teşekkürler. Her zaman yanındayım" diyerek veda etti.

Tunalı'dan eski sevgilisinin mesajına cevap gecikmedi. Ünlü oyuncu, Mazanova'nın paylaşımına ''Seninle her şey mükemmeldi, her zaman benim özelim olacaksın'' notunu düştü.

İşte Mazanova'nın o paylaşımları...

tuan tunalı

tuan tunalı

tuan tunalı

 

Evlilik hazırlığındaki oyuncu Tuan Tunalı ile Yana Mazanova ilişkisi bitti ile ilgili etiketler tuan tunalı Yana Mazanova
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.