Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, evlilik teklifi aldığı 36 yaşındaki sevgilisi Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, nikah hazırlıkları yaptıkları sırada ilişkilerini sonlandırma kararı aldılar. İşte detaylar...

Geçen yıl Haziran ayında Ibıza'da evlenme teklifi aldığı 36 yaşındaki Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabından aşklarının bittiğini duyurdu.

Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı

3,1 takipçili Instagram hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan Subaşı, hassas bir süreç geçirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:


"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 seneidr Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerin ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum"

Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı - Resim : 2

 




Evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Sosyal Medya Meedo Mohammed Alsaloussi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.