Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu

Dört gün önce gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde, 'En İyi Proje Albüm' ödülünü alan sevgilisi Emir Ersoy'u gecede yalnız bırakmayan oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Son olarak ödül töreninde görüntülenen oyuncunun sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu oldu.


FOX TV'de izleyici karşısına çıkan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandıran 40 yaşındaki oyuncu Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı. Bahadır'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceği duyuruldu ve şu ifadelere yer verildi:

"Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!"

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır'dan sevenlerini üzen haber! İşte sağlık durumu


Gökçe Bahadır'ın genel sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu karantina sürecini evinde dinlenerek geçireceği öğrenildi. Gökçe Bahadır son olarak sevgilisi Emir Ersoy ile birlikte Altın Kelebek Ödülleri Töreni'ne katılmıştı.

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır'dan sevenlerini üzen haber! İşte sağlık durumu

 



Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır sevenlerini korkuttu! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Emir Ersoy evlilik hakkında her şey dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.