Evlilik Hakkında Her Şey Ünlü Oyuncuyla Anlaştı! Azra'nın Hayatı Değişiyor

Evlilik Hakkında Her Şey bu sezon Fox Tv'yi kurtaran projelerden biri oldu. Reytinglerde istenilen başarı yakalanmasa da dizinin artık kemik bir izleyici kitlesi oluştu. Son olarak bu durumu daha yukarı çekmek adına ünlü oyuncu transfer ediliyor.

Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yoluna sakin ama kararlı adımlarla devam ediyor. Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Azra karakterinin hayatı yeni bölümden itibaren değişiyor. Ünlü oyuncunun dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmasıyla artık dengeler de değişecek. Evlilik Hakkında Her Şey Ünlü Oyuncuyla Anlaştı! Azra'nın Hayatı Değişiyor...

'Barış Kılıç Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde!'

Barış Kılıç Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra'nın hayatını değiştirmeye geliyor. Oyuncu bugüne kadar birçok önemli projede yer aldı. Bunların arasında Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Yasak Elma gibi diziler de var. Uzak Şehrin Masalı dizisinde Kürşat Eroğlu karakterini oynayan Barış Kılıç 4 aylı bir aranın ardından ekrana dönüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey Ünlü Oyuncuyla Anlaştı! Azra'nın Hayatı Değişiyor

Evlilik Hakkında Her Ley 19. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Azra ile Yıldırım yeni bir hayata doğru aşk dolu bir adım atarken, diğer tarafta ise eski koca Sergen’in bitmek tükenmek bilmeyen intikam hırsı büyük sorunlar çıkartacak.

Evlilik Hakkında Her Şey Ünlü Oyuncuyla Anlaştı! Azra'nın Hayatı Değişiyor ile ilgili etiketler evlilik hakkında her şey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.