Evlilik dışı çocuğu olduğu iddiasına Doğuş'tan jet yanıt

22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin, Doğuş'un babası olduğun iddia etmesi üzerine ünlü şarkıcı DNA örneği vermişti. Evlilik dışı çocuğu olduğu iddiasıyla gündeme gelen 48 yaşındaki iki çocuk babası şarkıcı Doğuş konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. İşte detaylar...

2014 yılında sunucu ve gazeteci Xoşqədəm Hidayətqızı ile ikinci evliliğini yapan ve bu evliliğinden Arda ile Arın adında iki erkek çocuğu bulunan Doğuş büyük bir şok yaşadı. Doğuş, Seyid isimli 22 yaşındaki bir gencin kendisini gerçek babası olduğu iddiasıyla mahkeme vermesinin ardından DNA örneği verdi.

Konu ile ilgil gözlerin çevrildiği Doğuş'tan ilk açıklama geldi. Doğuş, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına açıklamalarda bulundu. Eşi Xoşqədəm Hidayətqızı ile iddialar yüzünden aralrının bozulduğu yönündeki haberlere de yanıt veren ünlü şarkıcı ''Böyle bir şey mümkün değil'' diyerek babalık iddialarını reddetti.


Doğuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum.''

Evlilik dışı çocuğu olduğu iddiasına Doğuş'tan jet yanıt - Resim : 2

 

Evlilik dışı çocuğu olduğu iddiasına Doğuş'tan jet yanıt ile ilgili etiketler Doğuş DNA
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.