"Evliliği bebek sayesinde devam etti!"

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel'in geçtiğimiz günlerde para kazanmak için Amerika'da temizlikçilik yapmaya başladığı ortaya çıktı. Zeynep Korel, katıldığı canlı yayında Bergüzar Korel ile ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

2005 yılında hayatını kaybeden oyuncu Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızları Zeynep Korel'in Amerika'da temizlikçilik yapmaya başlağı ortaya çıktı. Gündeme gelen bu olaydan sonra Zeynep Korel, şimdi de Söylemezsem Olmaz programında kız kardeşi Bergüzar Korel'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

TEMİZLİĞE GİDEREK PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın özel haberine göre; Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel, Chicago'ya taşınarak burada hayatına sıfırdan başladı. Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Korel, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitirdi ve birçok şirkette yöneticilik yaptı. İki kitap yazan Zeynep, şimdilerde temizlik işçisi oldu. Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdiriyor.

"EVLİLİĞİ BEBEK SAYESİNDE DEVAM ETTİ"

Zeynep Korel, programda yaptığı açıklamada ailesi tarafından dışlandığı için Amerika'da temizlikçilik yaptığını ve kardeşinin evliliğinin bebek sayesinde devam ettiğini iddia etti.

"Evliliği bebek sayesinde devam etti!"

NE CEVAP VERECEK?

Bu gelişmelerden sonra sessizliğini koruyan Bergüzar Korel'in iddialara ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

"Evliliği bebek sayesinde devam etti!" - Resim : 2

"Evliliği bebek sayesinde devam etti!" ile ilgili etiketler Kanal D ABD 2. Sayfa Boğaziçi Üniversitesi Bergüzar Korel Halit Ergenç Zeynep Korel Tanju Korel hülya darcan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.