Evli Olup Gözü Dışarıda Olan 3 erkek burcu!

Evli Olduğu Halde Aldatmaya meyilli erkeklerin ortak yönlerinden biri de burçlarıdır. Bekarlıktan kalma alışkanlıklarını devam ettiren birçok erkek evlendikten sonra da bu huylarından vazgeçmez. İşte evli olup gözü dışarıda olan 3 erkek burcu...

Bekarlıktan kalma bazı Alışkanlıklar Erkeklerin evlendikten sonra da yakasını bırakmayabilir. Evliliğin yaramadığı bu özellikleri devam ettiren birçok erkeğin tabiri caizse gözü dışardadır. Biz de evli olup gözü dışarıda olan 3 erkek burcunu araştırdık.

BOĞA BURCU: Seks konusunda bekarken de evliyken de her daim istekli olan Boğa burcu bu huyunu nikahtan sonra da sürdürmeye meyillidir. Evli olduğu halde gözü dışarda olan burçların başında Boğa burcu gelir.

AKREP BURCU: Tutkulu olmasıyla bililnen Akrep için seks, flört gündelik hayatın olmazsa olmazıdır. Evliliğin bazı huyları değiştirmediği gerçeğini en çok Akrep burçları gösterir.

TERAZİ BURCU: Zaten duygusal olmayan yapısıyla Terazi burcu erkeğinin evlendikten sonra da gözü dışardadır. Bir ömür geçireceğiniz bir erkeğin gözünün dışarda olmasını istemiyorsanız öncelikle Terazi olup olmadığını sorun.

Evli Olup Gözü Dışarıda Olan 3 erkek burcu! ile ilgili etiketler burç evli olup gözü dışarda olan burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.