Evli çift süpermarkette kurşunların hedefi oldu

Kocaeli'de evli bir çift, alışveriş için gittikleri süpermarkette silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan çiftten Belfun Doğramacı öldü, eşi Sevda Doğramacı yaralandı. Çifte kurşun yağdıran saldırgan ise yakalandı.

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi'nde, alışveriş için süpermarkete giden evli çift bir şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Belfun Doğramacı kalbinden, eşi Sevda Doğramacı (37) ise kolundan vuruldu.

Evli çift süpermarkette kurşunların hedefi oldu

Kurşunların isabet ettiği karı koca yere yığılırken, olayı gören müşteriler korkuyla dışarı kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Belfun Doğramacı'nın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Evli çift süpermarkette kurşunların hedefi oldu - Resim : 2

Polis ekipleri, Doğramacı çiftini vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli M.Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

 

Evli çift süpermarkette kurşunların hedefi oldu ile ilgili etiketler Kocaeli silahlı saldırı evli çift Belfun Doğramacı Sevda Doğramacı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.