Evlerinde cesetleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili kan donduran rapor: Yüzü defalarca kesilmiş!

Edirne'de 4 kişilik ailenin vahşice katledilmesi ile ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı. Ailenin çocuğu Anıl Güner'in olaydan bir gece önce kahvede "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım." dediği öğrenilirken ailenin ön otopsi raporu da ortaya çıktı. Ailenin çocuğu Anıl Güner'in yüzünün defalarca kesici aletle kesildiği, diğer aile bireylerinin de silahla başından vurulduğu öğrenildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı köyünde dün kan donduran bir vahşet gerçekleşti. Aynı aileden 4 kişi infaz edildi. Öldürülen Anıl Güner'in olaydan bir gece önce, kahvede oturup çay içtiği kişilere, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi.

5 ay önce Edirne'deki bir bayiden de 400 bin lira değerinde sıfır otomobil aldığı, 10 gün önce de eski otomobilini 50 bin liraya bir tarım şirketine sattığı saptandı.

Evlerinde cesetleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili kan donduran rapor: Yüzü defalarca kesilmiş!

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma timleri ayrıca bugün sabah saatlerinde olayla ilgisi olduğu ileri sürülen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şahısların Jandarma'daki sorguları devam ederken, ailenin bugün aile mezarlığına defnedileceği belirtildi.

 Evlerinde cesetleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili kan donduran rapor: Yüzü defalarca kesilmiş! - Resim : 2

ÖN OTOPSİ TAMAMLANDI: TORUNUN YÜZÜ DEFALARCA KESİCİ ALETLE KESİLMİŞ

Güner ailesinin ön otopsi raporu tamamlandı.

İddialara göre, ailenin çocuğu Anıl Güner'in yüzünün defalarca kesici aletle kesildiği, diğer aile bireylerinin de silahla başından vurulduğu öğrenildi. Otopsi işlemleri tamamlanan 4 kişi defnedilmek üzere cenaze araçlarıyla köylerine gönderildi.

 

Evlerinde cesetleri bulunan 4 kişilik aileyle ilgili kan donduran rapor: Yüzü defalarca kesilmiş! ile ilgili etiketler Edirne Elmalı Uzunköprü anıl güner katliam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.