Ankara sulara teslim! Evlerin içinden sel geçti, alt geçitler göle dönüştü

Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur yağışı sonrası bir apartmanı su bastı. Apartmanın ikinci katında yer alan bir daireye dolan yağmur suları balkondan dışarı taştı. Emniyet Mahallesi’nde bulunan Gazi Mahallesi Alt Geçidi ise göle dönüştü. İşte o anlar...

Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Ankara sulara teslim! Evlerin içinden sel geçti, alt geçitler göle dönüştü

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Şentepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur yağışı sonrası bir apartmanı su bastı.

Apartmanın ikinci katında yer alan bir daireye dolan yağmur suları balkondan dışarı taştı. Olay anında su basan dairenin boş olup olmadığı bilinmezken, evde bulunan eşyalar yağmur suları ile birlikte dışarı taştı.

Ankara sulara teslim! Evlerin içinden sel geçti, alt geçitler göle dönüştü - Resim : 2

ALT GEÇİTLER GÖLE DÖNÜŞTÜ 

Emniyet Mahallesi’nde bulunan Gazi Mahallesi Alt Geçidi'ni su bastı. Köprü ulaşıma kapatılırken, trafik durma noktasına geldi. Göle dönen alt geçitte de itfaiye erleri tarafından su tahliyesi işlemlerine başlandı. Öte yandan, su basan alt geçitte can ve mal kaybı yaşanmadı.

 

 

Ankara sulara teslim! Evlerin içinden sel geçti, alt geçitler göle dönüştü ile ilgili etiketler Ankara Sağanak Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.