Evlat nöbetindeki bir aileye daha müjde

Diyarbakır'da HDP binası önünde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan ailelerden birisine daha müjdeli haber geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 yıldır evladını göremeyen baba Mehmet Emin Coşkun'a iyi haberi verdi.

Coşkun, 6 yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak izini kaybettiği oğluna kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Bir yıldan daha uzun bir süredir Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan Baba Coşkun, oğlunun teslim olduğu müjdesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldı.

Muğla Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisiyken katıldığı terör örgütününün Irak'taki kamplarından kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan İbrahim Coşkun ile birlikte evladına kavuşan aile sayısı da 19'a yükselecek.

Evlat nöbetindeki ailelerin zaferini sosyal medya hesabından duyuran Bakan Soylu, "Diyarbakır Annelerinden biri daha direnişinin sonucunu alıyor... Devam inşallah" dedi.

Teslim olan İbrahim Coşkun, yapılacak olan işlemlerinin ardından ailesiyle buluşturulacak.

Evlat nöbetindeki bir aileye daha müjde ile ilgili etiketler Diyarbakır evlat nöbeti PKK HDP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.