Evinizin her temiz kokmasını istiyorsanız bunu yapın!

TikTok'taki bir temizlik uzmanı, sadece bir mikrofiber bezle evin her zaman temiz ve ferah kokmasını sağlayacak o kullanışlı sırrı paylaştı.

Bir temizlik gurusu, evinin haftalarca nasıl güzel kokmasını sağladığının sırrını paylaştı.

TikTok'taki takipçilerinin 'Temizlikçi Kadın' olarak tanıdığı profesyonel temizlikçi Donna Mendoza, düzenli olarak evinizin güzel kokmasını sağlayacak bazı ipuçlarını açıkladı.

Donna TikTok'taki videosunda, mikrofiber bezi sıcak su, bulaşık deterjanı ve çoklu yüzey temizleyiciyle dolu bir kaseye batırdı.

@donnamendoza35 #smellsamazing #dawn #dawnsqueeze#deepclean #cleaningtiktok #pinsol #hack #cleantoc #broom #tictok #smellssogood #lifehack #springclean #foryou #foryoupage #fyp ♬ Paradise - Bazzi

Daha sonra bezi bir paspasın üzerine yerleştirdi ve bunu kullanarak duvarlarındaki ve tavanlarındaki tozu veya kiri temizlemek için kullandı, ardından kapı çerçevelerinin her yerinde gezdirerek bezi gezdirerek evinin "harika koktuğunu" söyledi.

Donna, güzel kokulu karışımı için, sadece bir kapak bulaşık deterjanı, çamaşır suyu bir kapak dolusu çam kokulu çok amaçlı temizleyici ve leke çıkarıcı dezenfektan ekledi.

 

Evinizin her temiz kokmasını istiyorsanız bunu yapın! ile ilgili etiketler Temizlik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.