Evini temizlerken milyoner oldu! Çekmecede bulduğu bilete 1 milyon dolar çıktı!

ABD'de 54 yaşındaki bir adam evini temizlediği sırada üç ay önce satın aldığı loto biletini bulup kontrol edince 1 milyon dolar (yaklaşık 8 milyon 500 bin TL) kazandığını öğrendi.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 54 yaşındaki Kenneth Morgan isimlibir adam evini temizlediği sırada milyoner oldu.

4 Temmuz günü evini sürüpmeye başlayan adam, temizlemek için açtığı çekmecede üçay önce satın aldığı Powerball lotosu biletini buldu. Sayılar kontrol eden Morgan,1 milyon dolar (yaklaşık 8 milyon 500 bin TL) kazandığını öğrendi. 

Şaşkınlığının hala geçmediğini belirten Morgan, şöyle konuştu:

4 Temmuz'da evi temizlerken bir çekmecede Powerball biletini buldum. Sayıları kontrol ettim ve 1 milyon dolarlık ödülü kazandığımı öğrendim. Hala şaşkınım.

BİLETİ SATAN DÜKKAN DA KOMİSYON ALACAK

New York Post'un aktardığına göre Morgan, bileti 17 Nisan'da Jacksonville'deki Publix Liquor Store'dan satın almıştı. Bileti satan dükkan da bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL) komisyon alacak.

BAŞKA BİR TALİHLİ DE 50 BİN DOLAR KAZANDI

Maryland'e bağlı Calvert County'de yaşayan Wilford Brown da kazı kazan talihlisi oldu. Brown, 20 dolar (yaklaşık 170 TL) değerinde kazı kazan bileti satın aldığını ve 100 dolar (yaklaşık 850 TL) kazandığını söyledi. Bunun ardından şansını bir kez daha denemek isteyen 62 yaşındaki Brown, 5 dolar (yaklaşık 45 TL) değerinde bir kazı kazan bileti daha satın aldı.

Bileti kontrol eden yaşlı adam, 50 bin dolar (yaklaşık 450 bin TL) kazandığını gördü. Brown, ödülü torunlarıyla paylaşacağını ifade etti.

Kaynak: Independent

Evini temizlerken milyoner oldu! Çekmecede bulduğu bilete 1 milyon dolar çıktı! ile ilgili etiketler ABD milyoner florida
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.