Evine su akan hamile kadın, üst komşusuna gidince hayatının şokunu yaşadı

Düzce’de yaşanan bir olay ağızları açıkta bıraktı. Evine su aktığını gören hamile kadın üst komşusuna giderek su akıttığını ve kapatmasını istedi. Korona testi pozitif çıkan üst komşu ise hamile kadına tükürerek hayatının şokunu yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde Düzce’nin Azmimilli Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Aydınpınar Caddesi üzerinde evi bulunan ve 6 aylık hamile olduğu öğrenilen S.Ş. isimli bir kadının evine üst kattan su akmaya başladı. Durumu fark eden S.Ş., görme engelli olduğu öğrenilen üst komşusu Ö.İ.E.’nin dairesine giderek evine su akıttığını söyleyerek konuşmak istedi.

 

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKAN KOMŞUSU YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Kapıyı açan Ö.İ.E ile S.Ş. arasında tartışma çıkınca Ö.İ.E., hamile kadına tükürdü. Bir anda şok yaşayan kadın durumu polisi ekiplerine bildirdi. Şikayetçi olan kadın hastaneye giderek kontrolde yaptırırken konu savcılığa iletildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

(İHA)

Evine su akan hamile kadın, üst komşusuna gidince hayatının şokunu yaşadı ile ilgili etiketler Düzce Kavga tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.