Evine bomba isabet eden Ukraynalı futbolcu hayatını kaybetti

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları aralıksız devam ederken, geçen sezon alt liglerde gol krallığı yaşayarak en iyi futbolcu seçilen Ukraynalı futbolcu Dima Martynenko, ailesiyle yaşadığı eve bomba isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Bombardımanda Martynenko'nun annesinin de öldüğü öğrenildi.

Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın 5. gününde, ailesiyle yaşadığı eve bomba isabet eden 25 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Dima Martynenko yaşamını yitirdi.

Saldırıda, FC Hostomel takımında forvet olarak oynayan Dima Martynenko'nun annesi de hayatını kaybederken, kafasına şarapnel parçası isabet eden 7 yaşındaki kız kardeşi ağır yaralandı.

Evine bomba isabet eden Ukraynalı futbolcu hayatını kaybetti

ACI HABERİ TAKIM ARKADAŞI DUYURDU

Martynenko'nun vefat haberini, FC Hostomel'den bir takım arkadaşı yaptığı Facebook paylaşımıyla duyurdu. Ukraynalı futbolcunun acı haberi Ukrayna Futbol Federasyonu tarafından da doğrulandı.

GOL KRALI OLMUŞTU

Altyapı eğitimini Luhansk'ta alan Dima Martynenko, geçtiğimiz sezon Kiev bölgesinin amatör ikinci liginde gol kralı olmuş ve şampiyonanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

 

Evine bomba isabet eden Ukraynalı futbolcu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Ukrayna futbolcu Dima Martynenko evine bomba isabet etti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.