Evinde kedi tekmeleyen Zouma'ya soruşturma açıldı: İlk 11'de sahaya çıkması büyük tepki çekti

West Ham United'ın Fransız savunmacısı Kurt Zouma'nın evinde kedi tekmelediği video tepki çekmeye devam ediyor. Tecrübeli oyuncu hakkında soruşturma başlatılırken, Watford'a karşı ilk 11'de sahaya çıkması tartışmalara neden oldu. West Ham United Teknik Direktörü David Moyes, kararını savunarak "Benim işim en iyi takımı sahaya sürmek" dedi.

Kedisini tekmelediği videosu ortaya çıkan Fransız futbolcu Kurt Zouma hakkında soruşturma başlatıldı.

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen 27 yaşındaki stoper, sosyal medyada yayılan görüntüleri sonrası eleştirilerin hedefi oldu.

Zouma, gelen tepkilerin ardından özür diledi. West Ham United Kulübü ise davranışı nedeniyle oyuncusunu kınadı.

Essex polisi, görüntünün İngiltere'de kaydedilmiş olabileceği konusunda bilgilendirildiklerini belirterek, Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSPCA) ile irtibat halinde olduklarını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.​​​​​​​

WATFORD MAÇINDA İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Öte yandan Fransız savunmacı gelen büyük tepkilere rağmen, takımının Watford'a karşı oynadığı Premier Lig mücadelesinde sahaya ilk 11'de çıkması tepki topladı. West Ham United Teknik Direktörü David Moyes, 1-0 kazandıkları maç sonrası yaptığı açıklamada ise Zouma'yı ilk 11'de başlatma kararını savundu.

Kararının tamamen futbol içinde bir tercih olduğunu belirten Moyes, Zouma'nın iyi bir oyuncu olduğunu ve sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ayrı bir konu olduğunu söyledi. Kendisinin bir hayvansever olduğunu vurgulayan Moyes, videoyu izlediğini ve hayal kırıklığına uğradığının altını çizdi.

West Ham United yönetiminin skandal görüntülerle ilgili çalışma yaptığını belirten Moyes, "Benim işim en iyi takımı sahaya çıkarmak ve Kurt da bu takımın bir parçası" ifadelerini kullandı.

 

Evinde kedi tekmeleyen Zouma'ya soruşturma açıldı: İlk 11'de sahaya çıkması büyük tepki çekti ile ilgili etiketler West Ham United Watford kedi Premier Lig Kurt Zouma David Moyes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.