Evi terk eden karısını boş arazide öldürdü

Nevşehir'de meydana gelen olayda bir şahıs, evi terk ederek annesinin yanına yerleşen 12 yıllık eşini boş bir araziye çağırarak tabanca ile ateş ederek öldürdü.

Nevşehir'deki olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Nevşehir Lale Sanayisi'nde oto tamirciliği yapan Mustafa D., bir süre önce geçimsizlik nedeniyle evi terk ederek annesinin yanına yerleşen eşi Fatma D. ile görüşmek için kayınvalidesinin Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine gitti.

KONUŞMAK ÜZERE BOŞ ARAZİYE GÖTÜRDÜ

Mustafa D., eşini evden alarak konuşmak için Çat beldesi yakınlarında boş araziye götürdü. Burada çift arasında tartışma çıktı. Mustafa D., yanındaki tabancayı çıkarıp, eşine ateş etti.

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Fatma D.'nin öldüğü belirlendi. Fatma D.'nin cesedi, yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı.

Mustafa D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

DHA

 

Evi terk eden karısını boş arazide öldürdü ile ilgili etiketler Nevşehir Kadın Cinayeti koca dehşeti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.