"Evet" oyları Erdoğan'ın hedefi olan yüzde 60'a yaklaştı!

Başbakan Binali Yıldırım'ın masasındaki son referandum anketinin sonuçlarını Habertürk yazarı Sevilay Yılman açıkladı

16 Nisan Anayasa değişikliğine sayılı gün kala kamuoyuna az sayıda anket sonucu yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evet" oylarının yükselişe geçtiğini belirterek, referandumdan beklentisinin "yüzde 60 Evet oyu" olduğunu açıkladı.

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman ise Başbakanlık tarafından yaptırılan son anket rakamlarını okularıyla paylaştı.

Sevilay Yılman'ın açıkladığı anket sonuçlarına göre "Evet" oyları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefi olan yüzde 60'a yaklaştı.

İşte Sevilay Yılman'ın yazısından ilgili bölüm;

SON ANKET KULİSİ

Başbakanlık düzenli olarak anket yaptırıyor profesyonel bir araştırma şirketine. Ben de bir biçimde, kaynaklarımı zorlayarak ulaşıyorum bu sonuçlara. 15 günlük periyotlarla yaptırılan bu anketlerin sonuncusu dün ulaşmış Başbakanlık’a.

Gerçekten de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dediği gibi “Evet”ler tırmanışa geçmiş değerli okurlarım. Bir önceki ankete göre “Evet” oyları 2 puan artmış görünüyor. Yurtdışı oylarıyla birlikte yüzde 54 olan “Evet” oyu, yüzde 56’ya çıkmış...

Doğru mu göreceğiz efendim...

"Evet" oyları Erdoğan'ın hedefi olan yüzde 60'a yaklaştı! ile ilgili etiketler AK Parti referandum evet
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.