Evde vakit geçirmek için altın öneriler! 17 günlük tam kapanmada evde bunları yapın!

Evde vakit geçirmek kimileri için sorunsuz bir eğlence ve dinlenme fırsatı olabilirken kimileri için tam bir kabus olabiliyor. Özellikle 17 gün sürecek tam kapanma günlerinde "evde vakit geçmiyor" diyenlerdenseniz bu haber tam size göre. İşte evde geçirdiğiniz zamanı eğlenceli hale getirecek ve kendinizi geliştirebilecek altın öneriler...

Koronvirüs salgını dolayısıyla evlere hapis olduğumuz şu günlerde evde vakit geçirebilecek aktiviteler ve öneriler arayışına girdik. Evde vakit geçmiyor, can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırıyorum diyorsanız evde vakit geçirebileceğiniz altın öneriler haberimizde.

EVDE VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ ALTIN ÖNERİLER

Perşembe günü başlayan ve 17 gün sürecek tam kapanma sürecinde evde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz aktivite önerileri haberimizde.

Kitaplığınızı düzenleyin

Koronavirüs salgını dolayısıyla evlere tıkıldığımız günlerde çoktandır yapmadığımız şeyleri evde geniş bir zaman içinde yapma şansına sahip olabilirsiniz. Bunlardan biri de çoktandır unuttuğunuz kitaplığınızı düzenleyebilir, okumak için raflarda beklettiğiniz kitapları okumaya başlayabilirsiniz.

Online eğitim videoları

Kendini geliştirme teknikleri arasında belki de en kolayı şu günlerde online eğitim videoları izlemek ve takip etmektir. Her branşta online eğitim videolarını internet ve youtube kanallarından edinebilir, kendinizi geliştirme fırsatı bulabilirsiniz.

Tabi ki spor!

Evde kalmak hepimize hareketsizliği çağrıştırıoyr şüphesiz. Ancak git gide ağırlaştığınızı hissettiğiniz anda yoga, pilates, esneme egzersizleri sizi bu hareketsiz günlerde sağlıklı kılabilir.

Yazmayı deneyin!

Belki de kendinize bir hayal defteri oluşturabilirsiniz bu kaos dolu, karamsar günlerde. Tabi ki herkesin edebiyatla ya da metinlerle olan ilişkisi farklıdır. Ancak evde verimli vakit geçirmenin diğer adı da kendinizi tanıma, ifade etme gibi durumlar da olabilir.

Dans, Dans, Dans :)

Kendinizi geliştirmek için dans etmeye ne dersiniz? Evde yalnızken ya da aile üyeleriyle istediğiniz figürleri deneyebilir, müziğin ritmine ayak uydurabilirsiniz. Evde hareketsiz kalmanın acısını da bu şekilde çıkartabilir diğer yandan sağlığınızı da korumuş olursunuz.

Evde vakit geçirmek için altın öneriler! 17 günlük tam kapanmada evde bunları yapın! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs tam kapanma evde vakit geçirmek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.