Evde paketleme evde ek iş başvuru

İş arayan ev hanımlarının imdadına İŞKUR evde paketleme iş ilanları yetişti. Evinizde günde 10 saat çalışarak sizde aile bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve diğer illerde de evde paketleme iş ilanları gün geçtikçe çoğalmakta. İşte, İŞKUR evde paketleme için başvuru formu…

İŞKUR, ekonomik anlamda zor günler geçiren dar gelirli ailelerde iş arayan ev hanımlarına evde paketleme işi ile destek imkanı sunuyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda Paketleme işçisi olarak alımlar devam ediyor. İŞKUR’un “açık iş ilanları” kategorisi içerisinde yayımlanan ilanlarında Türkiye genelinde pek çok ilde evde paketleme işçisi aranıyor.

Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Konya, Bursa, Antalya, Eskişehir, Denizli ve Kocaeli gibi birçok ilde evden çalışacak paketleme işçileri için ilanlar İŞKUR üzerinden yayımlanıyor.

Evde paketleme işleri için başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle İŞKUR’a kayıtlı ve işsiz durumda olmaları gerekiyor. İŞKUR aracılığıyla evde paketleme işlerine giriş yapanlar kazanç sağlıyor.

Evde paketleme evde ek iş başvuru

İŞKUR Evde Paketleme İşi Başvuru Şartları

• T.C. vatandaşı olmak
• 18 yaşını doldurmuş olmak
• Kamu haklarından mahkum olmamak
• İŞKUR’a kaydı bulunmak
• Emekli olmamak

Tüm bunların yanında İŞKUR üzerinden silahlı veya silahsız olmak üzere 1.466 güvenlik görevlisi ilanı da yayınlandı. Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinde özel sektör ve kamuda istihdam edilmek üzere en az lise mezunu olmak yeterlidir.

İlanlar için tıklayınız

Evde paketleme evde ek iş başvuru ile ilgili etiketler İŞKUR Evde Paketleme paketleme işçisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.