Evde paketleme evde ek iş başvuru

Ekonomik kriz ve işsizlik ile boğuşan İstanbullu aileler evde paketleme işleri ile kazanç sağlanabilir. Sadece ev hanımlarının değil öğrencilerin ve işsiz olarak iş arayanlarında tercihleri arasında yer alan evde paketleme işleri kazanç kapısı olabiliyor. İşte, İstanbul evde ek iş fırsatları için başvuru şartları...

İstanbul evde paketleme işleri, ekonomik krizin eşiğinde olduğumuz şu günlerde ek bir gelir kaynağının kapısını sonuna kadar açıyor. Ev hanımlarının yanı sıra öğrenciler ve iş arayanları için bir ek gelir kapısı olan İstanbul evde ek iş imkanı için güvenilir firma arayanlar tek tek adresleri sorgulamaya devam ediyor.

İstanbul evde paketleme işleri için genelde fason firmalar tercih ediliyor. Bunların en önemli nedenlerinden birisi de bu firmaların güvenli ve hızlı bir şekilde kargolama imkanı olduğundan söz ediliyor.

İstanbul’un hemen hemen her ilçesinde yer alan İstanbul evde paketleme işlerinden yararlanmak isteyenler; Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde yaşayanlar iş fırsatlarından yararlanmak istiyor.

Başta ev hanımları olmak üzere öğrenciler, işsizler ve iş arayanlar, emekliler ve engelli vatandaşlar; farklı nedenlerden dolayı gelire ihtiyacı olanlar İstanbul evde ek iş fırsatlarını yakından takip etmektedir. Eğer sizde evinizden dışarıya çıkmadan para kazanmak istiyorsanız evde paketleme işlerinden dilediğinizi seçerek hemen aile bütçesine katkıda bulunabileceksiniz.

Evde paketleme evde ek iş başvuru

Evde ek iş için İstanbul’da pek çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar evde paketleme işi yapmak isteyenlere ulaşmakta ya da bunları arama motorlarından sorgulayarak kişiler kolaylıkla firma adreslerine ulaşabilmektedir.

Evde paketleme işinde karşılaşılabilecek belli başlı işler ise söyle sıralanmaktadır:

• Davetiye paketleme
• Kürdan paketleme
• Nikah şekeri paketleme
• Sabun paketleme
• Kına paketleme
• Yara bandı paketleme
• Mendil paketleme
• Takı paketleme
• Düğme paketleme
• Tütsü paketleme

İstanbul Evde Paketleme Kazancı

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar evde paketleme işi yaparak ayda veya günde ne kadar para kazanabileceklerini merak etmektedirler. Bu işlere hiçbir yatırım yapmadan para kazanmak mümkün olabildiği gibi ayrıca da ortakta olunabilmektedir.

Mesela; İstanbul evde sabun paketleme işi aldığınızı varsayarsak ve paketleme başı size 1 lira ödenecekse bu işi ay sonunda teslim etmeniz gerekmektedir.

İstanbul Evde Paketleme İşi Veren Firmalar Telefon Numaraları

İstanbul evde paketleme işi veren firmaların telefon numaraları vatandaşların en çok sorguladıkları ve merak ettikleri bilinmezlerden bir tanesidir. Ancak bu firmalar fason olduğunu için sık sık değişkenlik göstereceğinden güncellenmektedir.

İstanbul’da evde paketleme işi veren firmalar arasında; Organizasyon firmaları, Tekstil/Hazır giyim firmaları, Kimya firmaları, Gıda firmaları ve Tasarım firmaları gelmektedir.

- Arama motorlarını tercih edin

İstanbul evde paketleme işi için ilk tercih edilecekler arasında arama motorları yer almaktadır.

• Bulunduğunuz ilçe adını girerek firma sektörünü aratın.
• Karşınıza çıkacak uzun listeden oturduğunuz ilçedeki firmaları taratın.
• Sonrasında da eve ek iş imkanı veren firmalar ile iletişime geçin.

Evde paketleme evde ek iş başvuru - Resim : 2

- İş İlanlarına Dikkat Edin

Evde paketleme işi ararken karşınıza birçok seçenek çıkacaktır. Ancak bunlar arasında zaman zaman dolandırıcı ya da yalancı firmalarda bulmanız mümkün olmakla birlikte bu konuua dikkat edin.

Evde paketleme işi için İstanbul’da iş veren firmaların telefon numaralarına ulaşmak oldukça basit.

Bunun için İstanbul’da evde paketleme işi veren firmalara ulaşmak için;

• İnternete giriş yapın.
• Arama motoruna oturduğunuz ilçeyi ve iş aradığınız sektörü yazın. Mesela; “Kartal evde sabun paketleme” gibi.
• Burada karşınıza çıkan firmalardan seçiminizi yapın.
• Daha sonrasında ise firmaların telefon numaraları ile iletişime geçin.
• Haritalar kısmından da sol tarafta bu adres ve iletişim bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

İstanbul Evde Paketleme İşi İş İlanları

İstanbul evde paketleme işi için arama motorlarında; Sahibinden, İŞKUR ya da vb. sitelerden üzerinden ilanlara ulaşabilirsiniz.

Sahibinden sitesine giriş yaparak arama kısmına “Evde paketleme işi”, İŞKUR sitesi üzerinden de önce şehir kısmına “İstanbul” daha sonrasında da meslek kutusu kısmına da “Paketleme işçisi” yazarak evde paketleme işi veren firmaların iletişim bilgilerine erişebilirsiniz.

Evde paketleme evde ek iş başvuru ile ilgili etiketler istanbul evde paketleme evde paketleme işi Evde ek iş İstanbul evde ek iş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.