Evde bakım maaşı yatan iller listesi 4 Ocak 2022! Salı evde bakım yardımı paraları yattı mı?

4 Ocak 2022 Salı evde bakım maaşı yatan illeri listesi belli oldu. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi gerçekleştirilen evde bakım parası yardımı alan vatandaşlar bu konuya büyük önem veriyor. Peki 4 Ocak evde yardım paraları hesaba yattı mı?

Her ayın belirli günlerinde evde bakım maaşı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi yapılarak ödenmektedir. 2022 Ocak ayında zamlanan ve 2.292,02 TL olan evde bakım parası için 4 Ocak Salı iller listesi takip edilmektedir.

Evde bakım maaşı her ayın 15’i ile 30’u arasında vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaktadır. 2022 Ocak ayına ilişkin olarak evde bakım parası ödemelerinin hangi illere yattığını gösteren güncel liste haberimizin içeriğindedir.

Evde bakım yardımı ödemelerinizin hesaplarınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulayabileceksiniz. TC Kimlik numaranız ile birlikte e-Devlet şifrenizi de kullanarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazarak karşınıza gelen yere tıklamanız yeterli olacaktır. Evde bakım maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulama işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

4 Ocak 2022 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Şu ana kadar liste henüz belli olmamıştır.

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 4 Ocak 2022! Salı evde bakım yardımı paraları yattı mı? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı Evde bakım yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.