Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ekim 2021! Perşembe evde bakım yardımı parası sorgulama

14 Ekim 2021 evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu. Ekim ayının ortasına doğru geldiğimiz şu günlerde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca takibi devam eden evde bakım parası yardımları vatandaşlarında önem verdiği konular arasında. Peki 14 Ekim Perşembe evde bakım paraları yattı mı?

Her ayın belli günlerinde ülkemiz genelindeki illerde evde bakım maaşı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi yapılarak ödenmeye devam edilmektedir. Son olarak 2021 yılının Temmuz ayında zamlanan evde bakım parası için 14 Ekim Perşembe günü için iller listesi merakla araştırılmaktadır.

14 Ekim 2021 Evde bakım maaşı yattı mı?

Evde bakım maaşı her ayın 15’i ile 30’u arasında vatandaşların banka hesaplarına yatmaktadır. 2021 Ekim ayına ilişkin olarak evde bakım parası ödemelerinin hangi illere yattığını gösteren güncel listeyi haberimizin içeriğinden öğrenebileceksiniz. Bu bağlamda, 2021 yılının ikinci altı aylık dönemi için evde bakım yardımı kapsamında kişi başına ödenecek tutar ise 1.797 TL’ye kadar yükselmiştir.

Evde bakım maaşı sorgulaması nasıl yapılır?

Evde bakım yardımı ödemelerinizin hesaplarınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. TC Kimlik numaranız ile birlikte e-Devlet şifrenizi de kullanarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazarak karşınıza gelen yere tıklamanız yeterli olacaktır.

SMS ile sorgulama nasıl yapılır?

Evde bakım maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

14 Ekim 2021 Evde bakım maaşı yatan iller listesi güncel

1- Tokat
2- Aksaray
3- Kırklareli
4- Antalya
5- Balıkesir
6- Bolu
7- Samsun
8- Hatay
9- Sakarya
10- İzmir
11- Osmaniye
12- İstanbul
13- Zonguldak
14- Manisa
15- Niğde
16- Mersin
17- Bilecik
18- Afyonkarahisar
19- Konya
20- Diyarbakır

Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ekim 2021! Perşembe evde bakım yardımı parası sorgulama ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı Evde bakım yardımı evde bakım parası Ekonomi Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.