Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 11 Mart 2019 evde bakım maaşı yatan iller

Evde bakım maaşı yatan iller! Son dakika detayları gündemde araştırılmaya başlandı. Yardıma muhtaç ve hasta olan kişilere bakanlara verilen ücrete evde bakım maaşı deniyor. 11 Mart'ta ise hangi illerde yatırıldığı merak konusu. Sms ile evde bakım maaşlarının yatırılıp yatırılmadığı sorgulanması yapılabiliyor. Peki hangi illerde evde bakım maaşları yatırıldı? Detaylar haberimizde...

Evde bakım maaşı yatan iller! 2019 yılında yapılan zam ile birlikte evde bakım parası bin 315 lira oldu. Mart ayının gelmesiyle evde bakım maaşı alanlar sorgulamaya başladı. SMS ile sorgulama yapılabiliyor. Hangi illerde evde bakım maaşları yatırıldı? Merak edilen detayları sizler için araştırdık.

Ziraat Katılım Bankası ile evde bakım maaşlarını alan vatandaşlar bakiye takibini SMS ile gerçekleştirebilirler. SMS sorgulması yapmak için ise 4747'ye SMS göndermek gerekiyor. SMS kodu ile böylece bakiye takibi gerçekleştirebilirsiniz.

Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?  11 Mart 2019 evde bakım maaşı yatan iller

 Aynı zamanda e Devlet üzerindende de takip edilebiliyor. "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasına girerek evde bakım aylığı sorgulaması yapabilirsiniz.

 

Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 11 Mart 2019 evde bakım maaşı yatan iller ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 11 Mart 2019 evde bakım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.