Eva Benir, taciz içerikli mesajlar nedeniyle suç duyurusunda bulundu

Şarkıcı Eva Benir, sosyal medya hesabına gelen taciz içerikli mesajlar nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Genç şarkıcıya taciz mesajları atan Murat Ö.’nün, 3 yıla kadar hapsi isteniyor. İşte detaylar...

Şarkıcı ve sosyal medya içerik üreticisi Eva Benir, sosyal medya hesabına bir takipçisinin yolladığı cinsel içerikli sorular nedeniyle avukatı aracılığı ile suç duyurusunda bulundu.


İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede Murat Ö. adlı bir kişinin cinsel arzularını tatmin etmek için ünlü şarkıcıya art arda mesajlar attığı kaydedildi. Murat Ö.'nün de attığı mesajlarla cinsel taciz suçunun işlendiği vurgulanan şikayet dilekçesinde cezalandırılması istendi.


''BİR ANLIK BOŞLUKTA YAZDIM''

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Şikayet üzerine ifadesi alınan Eva Benir'in tacizci hayranı, "Kendisine 'mrb, nslsn' yazdığımı hatırlıyorum. Ama diğer mesajları bir anlık boşlukta yazdım. Ve pişman olup sildim. Sildiğim için göremeyeceğini düşündüğüm için özür dileme gereksinimi de duymadım" diyerek cinsel tacizde bulunma amacının olmadığını ileri sürdü.

eva benir


3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık, Eva Benir'in kullandığı sosyal medya hesabına şüphelinin kendi hesabından mesaj attığını ve suçunu itiraf ettiğini kaydetti. Murat Ö.'nün "Posta veya elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanarak cinsel taciz" suçundan 3 yıla kadar hapsi istendi.

 

Eva Benir, taciz içerikli mesajlar nedeniyle suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.