Ev hapsi kaldırılan Gülşen konser sahnelerine geri dönüyor

30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklindeki ifadeleri nedeniyle cezaevine gönderilen Gülşen, karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. 21 Ekim'de yargılanmasına başlanacak olan Gülşen konserlerine kaldığı yerden devam edecek. Gülşen ilk konserini ise 16 Eylül’de İstanbul'da verecek.

Konseri sırasında İmam Hatiplilere yönelik hakaret içerikli sözleri gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'konutu terk etmeme’ şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına hükmedilmişti. Yargılanmasına 21 Ekim tarihinde başlanacak Gülşen konser sahnelerine geri dönüyor.

 EYLÜL AYI İÇİNDE 4 KONSER VERECEK

Habertürk'te yer alan habere göre; Gülşen bu ay içinde İstanbul'da 3, Gaziantep'te ise 1 konser vererek Eylül ayını toplam 4 konserle kapatacak. Gülşen İstanbul'daki ilk konserini ise 16 Eylül’de Kartal'da verecek. Daha önce yapılan konser anlaşmalarını bozmayan Gülşen, kısa bir aranın ardından yeniden hayranlarıyla bir araya gelecek.

Öte yandan, Gülşen geçtiğimiz günlerde ev hapsi cezası devam ettiği için 'İEF Çim Konserleri' kapsamında vereceği konserine çıkamamıştı. Gülşen'in yerine orkestra ve vokal grubu sahne almıştı.

 

 

Ev hapsi kaldırılan Gülşen konser sahnelerine geri dönüyor ile ilgili etiketler Gülşen Konser ev hapsi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.