Ev Hanımı Olup Koca Parası Yiyen 3 burç!

Evlilik Kararı Alan Çiftlerin Gelecek kaygısı taşıdığı günümüzde özellikle damat adayları eşlerinin çalışmasına sıcak bakıyor. Hatta öyle ki eş seçimlerinde çalışan kadın olması ilk kriter olarak görülüyor. İşte damat adayları için Ev Hanımı Olup Koca Parası Yiyen 3 Burç araştırdık.

Bekarlığa Veda Etmeye Hazırlanan Çoğu erkek için eş seçiminde önemli kriterlerden biri de çalışan bir kadınla hayat birleştirmektir. Ev hanımı olması dışında çalışan kadın olması da önemli bir ayrıntıdır. Ev Hanımı Olup Koca Parası Yiyen 3 Burç sizler için araştırdık.

YAY BURCU: Fırsatları değerlendirme konusunda usta olan Yay Burcu evleneceği kişi de özellikle maddi açıdan rahat olup olmayacağı meselesine kafayı takar. Üreten, kariyer planları yapan bir burç olmayan Yay ev hanımı olup koca parası yiyebilecek 3 burçtan biridir.

TERAZİ BURCU: Bekarlığa veda ettikten sonra biraz nefes alayım diyen Terazi burcu kadını için ev hanımı olmak adeta hayatta birinci hedeftir. Teraziler için olay koca parası yemek değildir. Koca kazanır, getirir; kadın da hazırlar ve yedirir.

İKİZLER BURCU: Finansal konulara aşırı kafayı takan İkizler burcu kadını için evlilik demek rahat etmek demektir. Bekarlıkta kazanmak için her yolu deneyen, çok çalışan İkizler evlendikten sonra bir ev hanımı olup çıkar.

Ev Hanımı Olup Koca Parası Yiyen 3 burç! ile ilgili etiketler ev hanımı olup koca parası yiyen burç burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.