Ev ev o aranıyor! Asıl hedef Arayik Harutyunyan

Azerbaycan Silahlı Güçleri, antiterör denetlemesi sonrası asıl hedeflere yöneldi. Karabağ’da bulunan terör liderleri tek tek yakalanarak tutuklanıyor. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre şimdi sırada 2020’deki savaşta sözde Cumhurbaşkanı olan Arayik Harutyunyan var. Harutyunyan her yerde ev ev aranıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Karabağ’da azılı ve cani terörist avına çıktı.

Birinci Karabağ Davaşı’nda,Türklere korkunç işkenceler yaparak öldüren caniler her yerde aranıyor.

Ev ev o aranıyor! Asıl hedef Arayik Harutyunyan


HER YERDE ARAYİK HARUTYUNYAN ARANIYOR!

Azerbaycan Ordusu’nun Karabağ’da yaptığı, ”Lokal antiterör denetimi” sonrası Ermeni terör örgütleri elebaşları yakalanmaya başlanmıştı.

Bu teröristlerin elebaşlarından olan sözde “artsak devlet bakanı”ilan edilen Ruben Vartanyan hemen ardından Hocalı Katliamı sanıklarından Vitali Balasanyan yakalanmıştı.

Ev ev o aranıyor! Asıl hedef Arayik Harutyunyan - Resim : 2

Ancak tüm bunların dışında Azerbaycan Ordusu ve özel birlikleri tüm Ermeni terör örgüt liderlerinin ve başındaki teröristi aradıkları öğrenildi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre şimdi sırada, 2020’de ki savaşta sözde Cumhurbaşkanı olan Arayik Harutyunyan bulunuyor. Harutyunyan ev ev ve mağara mağara her yerde aranıyor.

Ev ev o aranıyor! Asıl hedef Arayik Harutyunyan - Resim : 3

David Babayan


SÖZDE DIŞİŞLERİ BAKANI BABAYAN TESLİM OLDU!

Öte yandan sözde “artsak” adlı ermeni devletinin eski dışişleri bakanı Babayan’ın Azerbaycan askerlerine teslim olduğu ifade edildi. Karabağ bölgesindeki ayrılıkçıların eski "dışişleri bakanı" David Babayan teslim olduğunu sosyal medya sayfasında kendisi duyurdu. 

Ermeni terörist David Babayan, soruşturmayla ilgili olarak Azerbaycan'ın kendisinden Bakü'ye gelmesini talep ettiğini belirterek, "Bugün Hankendi'den Şuşa'ya gitmeye karar verdim."dedi.

Ev ev o aranıyor! Asıl hedef Arayik Harutyunyan ile ilgili etiketler Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.