Eurovision'dan Özkan Uğur için taziye mesajı

69 yaşında hayata gözlerini yuman ve Türkiye'yi yasa boğan Özkan Uğur için Eurovision Şarkı Yarışması'nın sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınlandı.

Cumartesi günü lenf kanseriyle olan savaşını kaybederek hayata gözlerini yuman Özkan Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bir dönem Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsün de Türkiye'yi temsil ettiği Eurovision Şarkı Yarışması'ndan Özkan Uğur için taziye mesajı yayınlandı.

Paylaşımda "1985 ve 1988 yıllarında MFÖ kapsamında Eurovision'da ülkesini temsil eden, Türkiye'nin en ünlü müzisyenlerinden Özkan Uğur'un vefatını nedeniyle çok üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

1985'te 'Diday Diday Day' ile 1988'de ise 'Sufi' adlı şarkıyla Türkiye’yi temsil eden Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü, Eurovision’da büyük etki bırakmıştı. Grup, MFÖ adını da Eurovision Şarkı Yarışması’nda kazanmıştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eurovision Song Contest (@eurovision)'in paylaştığı bir gönderi

Eurovision'dan Özkan Uğur için taziye mesajı ile ilgili etiketler Özkan Uğur Eurovision
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.