Eurovision şarkı yarışması için son kez bilet satışı başladı! 2023 Eurovision hangi gün başlayacak? Yarışma nerede düzenlenecek!

Eurovision şarkı yarışması bu yıl nefes kesecek. 2023 yılı Eurovision şarkı yarışması için geri sayım başladı. Dünyadaki en iyi seslerin sahne performansı ile büyüleyeceği o büyülü yarışma bu yıl nerede düzenlenecek? 2023 Eurovision ne zaman başlayacak?

Bu yıl Eurovision finali canlı yayın ile ekranlardan aktarılacak. Büyülü atmosfere dünyadaki binlerce vatandaş şahit olacak. 2023 Eurovision yarışması bu yıl İngiltere'de düzenlenecek. İngiltere'nin Liverpool kenti ev sahipliği yapacak. Kritik güne adım adım son tarih belli oldu. Eurovision şarkı yarışması finalinin gerçekleşeceği gün sonunda belli oldu.

 2023 Eurovision şarkı yarışmasına M&S Bank Arena ev sahipliği yapıyor. Bu gelişme dünya basınında gündeminde zira İngiltere 25 yılın ardından yeniden Eurovision'a ev sahipliği yapacak.

 2023 EUROVİSİON FİNALİ NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

Eurovision şarkı yarışmasının finali İngiltere'nin Liverpool kentinde 13 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek. Yapılan planlamaya göre yarışma 2 yarı final yapacak. Ardından final ile son bulacak. Dünyanın gözü kulağı Eurovision şarkı yarışmasına kenetlenecek. Final akşamı canlı yayın ile izleyiciye aktarılacak. Yarı final tarihleri de belli oldu. 2 yarı final sonucunda büyük finale kalmaya hak kazanan adaylar 3 Mayıs akşamı tüm hünerlerini sergileyecek. 

EUROVİSİON’DA HANGİ ÜLKELER YARIŞACAK? KAÇ ÜLKE YER ALACAK?

Eurovision şarkı yarışması için son kez bilet satışı başladı! 2023 Eurovision hangi gün başlayacak? Yarışma nerede düzenlenecek!

Eurovision şarkı yarışması ilk finali 9 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. 2 yarı final ise 11 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek. En çok merak edilen hangi ülke vatandaşlarından kimlerin katılacağı oldu. İngiltere, Fransa, İspanya, Almanya gibi popüler ülkeler bu yılda Eurovision’da yer alacak. Geçtiğimiz yılın kazananı Ukrayna'ydı. Finallerde bu yılda yer alacak. Toplamda 26 farklı ülke Eurovision'da boy gösterecek.

 2023 EUROVİSİON YARIŞMASINDA TÜRKİYE YER ALACAK MI?

2023 Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye yer alacak mı? Bu konu ya da açıklık getirildi. Türkiye, Eurovision şarkı yarışmasında 2023 yılı birincisi seçildi. 2012 yılından beri yarışmaya bir daha katılmadı ve bu yılda katılmayacağı ifade edildi.

 BİLETLER BUGÜN YENİDEN SATIŞA AÇILACAK!

7 Mart 2023 tarihinde Eurovision şarkı yarışması için bilet satışları başladı. Kısa sürede tükendi. 24 Nisan tarihinde yeniden açılış yapılarak tekrar biletlerin satışa çıkarılacağı duyuruldu. Bilet fiyatları en yüksek 290 sterlini buluyor. Ön gösterim bilet fiyatı ise 30 Sterlin ile 280 sterlin arasında değişiyor.

Eurovision şarkı yarışması için son kez bilet satışı başladı! 2023 Eurovision hangi gün başlayacak? Yarışma nerede düzenlenecek! ile ilgili etiketler Eurovision Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.