Eurovision 2021'de o ülke ortalığı yıktı! Efsane performans sonrası şampiyon ilan ettiler!

Hollanda'nın Rotterdam şehrin düzenlenen Eurovision 2021 finallerde Finlandyalılar ortalığı adeta yıktı. Kuzeyin oğulları Finlandiyalılar söyledikleri şarkı Dark Side ile efsane performans gösterdiler. Yarı finallerin oynandığı Eurovision 2021 kazananlar da belli oldu.

Eurovision 2021'de o ülke ortalığı yıktı! Efsane performans sonrası şampiyon ilan ettiler! Eurovision 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Finlandiya ise Dark Side şarkısı ile şarkı yarışmasına katıldu. Blind Channle'ın Dark Side şarkısı ile efsane performans gösteren Finlandiya, şimdiden Eurovision 2021'in kazananı ilan edildi. Eurvision şarkı yarışması 2021 kazananları belli olmadı. 

Eurovision'da Finlandiya rüzgarı!

Dark Side şarkısı ve performansı ile Eurovision izleyenleri tarafından beğenilen Finlandıyalı grup Blind Channel şimdiden şampiyon ilan edildi.

Eurovision 2021 finali ne zaman? Eurovision 2021 hangi kanalda canlı  yayınlanacak?

Sosyal medyada yapılan yorumlarda da Finlandiya'nın diğer ülkelere göre daha iyi performans gösterdiği söyleniyor.

Finlandiya'nın söylediği rock şarkı Dark Side birçok kullanıcıdan tam not aldı. 90'lar esintisini bulan yorumcular, Finlandiya'nın söylediği şarkı ile kazanması gerekitğini ifade ettiler.

Eurovision 2021'de o ülke ortalığı yıktı! Efsane performans sonrası şampiyon ilan ettiler! ile ilgili etiketler Eurovision eurovision 2021 eurovision 2020 kim kazandı eurovision kazananlar eurovision 2021 finlandiya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.