Eurovision 2021 Şampiyonu İtalya oldu! En büyük süprizi o ülke yaptı!

Eurovision 2021 şampiyonu belli oldu. Hollanda'nın Rotterdam şehrinde düzenlenen ertelenmiş Eurovision 2021 şarkı yarışmasında şampiyon İtalya oldu.

Eurovision 2021 şampiyonu Zitti e buoni şarkısıyla İtalya oldu. İsviçre ile kıyasıya yarışan İtalya, Eurovision 2021'i kazanan ülke oldu. Azerbaycan'ın Mata Hari şarkısıyla katıldığı şarkı yarışmasında Finlandiya da sosyal medyada en çok konuşulan ülkelerden oldu. Dark Side isimli şarkıyla katılan Finlandiya'yı Blind Channell temsil etti. 

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde düzenlenen Eurovision oldukça çekişmeli geçti. Son dakikaya kadar süren heyecan fırtınası İsviçre ile İtalya arasında geçti. Halk Oylaması sonucu İtalya Eurovision 2021'i 524 puanla kazandı. Fransa ikinci olurken İsviçre de Eurovision'u 3. olarak kapattı. 

KAZANAN İTALYA!

Eurovision 2021 şampiyonu kim oldu, Eurovision 2021'i hangi ülke kazandı soruları yanıtını buldu.  524 puan alan İtalya Eurovision'u kazanırken bu yıl 20 ülke final heyecanı yaşadı. Halk oylamaları sonucu kazanan ülke İtalya oldu. Eurovision 2021'de en büyük sürprizi de İsviçre yaptı. İkinci olma başarısı gösteren İsviçre uzun zamandır uluslararası organizasyonlarda başarı gösteremiyotrdu.

Puanlamada İsviçre, Fransa ve Malta birbiriyle çekişirken Azerbaycan umduğunu bulamadı.

Azerbaycan'ı Samira Efendi, 'Mata Hari' şarkısıyla temsil etti.

EUROVİSİON 2021 SIRALAMA TAM LİSTE!

Eurovision 2021 Şampiyonu İtalya oldu! En büyük süprizi o ülke yaptı!

Geçen yıl Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen Eurovision 2021 bu yıl virüs tedbirleri altında gerçekleşiyor.

Seyircilerin salona girebilmesi için, son 24 saat içinde alınmış negatif test sonucu göstermelerinin zorunlu kılındığı gecede, finalde yarışacak olan 20 ülke belirlenmiş oldu.

Ev sahibi ülke ile birlikte 'Büyük Beşli' tabir edilen Fransa, Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere direkt olarak finale katılıyor.

Bu sebeple 2019'da birinciliği elde eden Hollanda, 65. Eurovision Şarkı Yarışması'nı düzenleme hakkını kazandı.

Eurovision 2021 Şampiyonu İtalya oldu! En büyük süprizi o ülke yaptı! ile ilgili etiketler Eurovision eurovision 2021 şampiyonu kim oldu eurovision 2021 şampiyonu italya oldu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.