Euronews ve Halk TV'den kirli algı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyede hizmet için kullanılan ve aralarında zabıta, aşevi ve dondurucu da bulunan araçları İstanbullunun hizmetten mahrum kalmasını umursamadan 'makam aracı' diye Yenikapı'ya toplattırdı. Euronews ve Halk TV ise Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen araçların görüntüsünü, CHP'li İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergileyeceği lüks makam araçları olarak yayınladı.

İstanbul'da göreve gelmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen 'İBB çalışanlarının her birinin süper lüks makam araçları var' iddiasını doğrulayacak bir kanıt bulamayan CHP'li başkan Ekrem İmamoğlu yeni algı operasyonuna başladı.

CHP'li başkan son çare olarak İBB'de vatandaşlara hizmet için kullanılan ve aralarında zabıta araçlarının, aşevlerine yemek taşıyan kamyonetlerin, dondurucu olarak kullanılan kamyonların da bulunduğu araçları Yenikapı'ya toplattırıp 'İşte lüks makam araçları' diye yutturmaya çalıştı.

  EURONEWS VE HALK TV'DEN KİRLİ ALGI

İBB'de CHP'li Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Yenikapı skandalına Euronews ve Halk TV, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bekleyen araçların görüntüsünü, CHP'li İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergileyeceği lüks makam araçları olarak yayınladı.

 Euronews ve Halk TV'den kirli algı!

Euronews ve Halk TV'den kirli algı! - Resim : 2

SÖZ KONUSU FOTOĞRAFIN ORİJİNAL HALİ

Euronews ve Halk TV'den kirli algı! - Resim : 3

Öte yandan sosyal medyada 'Yenikapı'nın drone ile çekilmiş görüntüsü' olarak servis edilen fotoğrafın da, 2015 yılında Bursa'da çekildiği ortaya çıktı.

İşte o iddia ve haberin orijinal hali:

Euronews ve Halk TV'den kirli algı! - Resim : 4

Euronews ve Halk TV'den kirli algı! - Resim : 5

 

Euronews ve Halk TV'den kirli algı! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Halk TV Yenikapı