Euroleague'den bir Fenerbahçe BEKO itirafı daha!

THY Euroleague yönetimi, Panathinaikos maçının ardından, Valencia maçında da hakemlerin karşılaşmanın bitmesine 8 saniye kalar Fenerbahçe aleyhine maç sonucuna direkt etki eden bir karar verdiğini açıkladı. Fenerbahçe hatalı faul kararı sırasında bir sayı ile öndeydi.

Euroleague yönetimi, Fenerbahçe'nin uzatmalarda Valencia'ya mağlup olduğu maç hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Yönetim, Fenerbahçe Beko'nun Valencia'ya mağlup olduğu maçta 8 saniye kala kazananı belirleyen Loyd'un basketinde verilen savunma faulü kararının yanlış olduğunu ve hücum faul verilmesi gereken pozisyonda hakemlerin yanlış karar verdiğini duyurdu.

Panathinaikos maçı sonrasında da benzer bir açıklama yayınlayan EuroLeague yönetimi, Fenerbahçe'nin mağlubiyetinde hakemlerin yanlış kararının etkisinin olduğunu itiraf etmişti.

Panathinaikos maçının son saliselerinde 3 sayılık atış için şut kullanan Nando De Colo'nun koluna rakip oyuncu vurmuş, bu temas sonucu dengesi bozulan Fransız oyuncu sayıyı kaçırmıştı. Hakemler ise iki takım arasında sadece 3 sayı bulunan karşılaşmanın son saliselerinde yaşanan bu harekete faul vermeyerek olası 3 sayılık serbest atışı önlemiş ve sonuca direkt etki etmişti. 

De Colo Fenerbahçe forması altında çıktığı Euroleague maçlarında şu ana kadar sadece 1 serbest atış kaçırdı. 

Euroleague'den bir Fenerbahçe BEKO itirafı daha! ile ilgili etiketler Fenerbahçe EuroLeague Fenerbahçe Beko hatalı karar faul basket faul
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.