Euroleague’de Real Madrid Partizan maçında büyük kavga! Punter, Llull ve Yabusele…

Euroleague play-off çeyrek final serisinin ikinci maçında Real Madrid ile Partizan oyuncularının kavgası damga vurdu!

Euroleague play-off çeyrek final serisinde Real Madrid ile Partizan ikinci maçta karşı karşıya geldi. İspanya’da oynanan ilk maçı kaybeden Real Madrid, ikinci maçın bitimine 1.45 kala 15 sayı geride girince sinirlerine hakim olamadı.

Euroleague’de Real Madrid Partizan maçında büyük kavga! Punter, Llull ve Yabusele…

Serigo Llull’un Punter’a yaptığı sert faulün ardından Punter rakibine tepki gösterince Deck, tartışmayı ayıran Exum’a vurdu. Ardından Yabusele, Exum’u bir güreş hareketiyle kündeye yatırdı!


İki takımın bench’leri de parkeye girince kavga büyüdü. Yabusele, tribünde olan kız arkadaşı tarafından soyunma odasına götürülürken iki takım da sakinleşince hakemlerin ortak kararıyla maç 95-80 Partizan’ın üstünlüğüyle bitime 1 dakika 40 saniye varken erken bitirildi.

 

Euroleague’de Real Madrid Partizan maçında büyük kavga! Punter, Llull ve Yabusele… ile ilgili etiketler Kavga 2023 Euroleague Final Four Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.