Euroleague Women Final Four biletleri satışta... Fenerbahçe Safiport ilk şampiyonluğunu arıyor

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı, yarın İstanbul'da başlayacak. Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numarasının belli olacağı organizasyonda Fenerbahçe Safiport'un yanı sıra Çekya'dan ZVVZ USK Prag, İspanya'dan Perfumerias Avenida ve Macaristan'dan Sopron Basket mücadele edecek. Fenerbahçe Safiport'un ev sahipliğinde Ataşehir'deki Ülker Arena'da düzenlenecek Final-Four organizasyonunun biletleri satışta...

İstanbul'da 8-10 Nisan'da düzenlenecek FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final'inin basın toplantısı yapıldı.

Hilton Kozyatağı'nda düzenlenen toplantıya Dörtlü Final'de mücadele edecek Fenerbahçe Safiport'un yanı sıra İspanya'dan Perfumerias Avenida, Macaristan'dan Sopron Basket ve Çekya'dan ZVVZ USK Prag takımlarının başantrenörleri ile birer oyuncusu katıldı.

Fenerbahçe Safiport Başantrenörü Victor Lapena, organizasyonun kendi seyircileri önünde yapılmasının oyuncularının motivasyonunu artıracağını dile getirdi.

Dörtlü Final'in kadın basketbolunun en üst seviyesi olduğunu aktaran Lapena, "Turnuvanın İstanbul'da taraftarlarımız önünde oynanacak olması bizim için ayrıca bir motivasyon. Biz de burada mücadele ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Taraftarlarımızın bize ne kadar destek olacağını biliyoruz. Müsabakalar başlayınca heyecanı bir yana koyup, en üst seviyede mücadele edeceğiz." diye konuştu.

EUROLEAGUE WOMEN FİNAL - FOUR BİLETLERİ

Fenerbahçe Safiport'un ev sahipliğinde Ataşehir'deki Ülker Arena'da düzenlenecek Final-Four organizasyonunun biletleri PASSO.COM.TR üzerinden satışta... Program şöyle:

Euroleague Women Basketbol Ligi Yarı Final Karşılaşması

8 Nisan 2022 Cuma

İlk Müsabakaya giren taraftarların, 2. Müsabakayı takip edebilmesi için salon dışına çıkmaması gerekmektedir.

Euroleague Women Basketbol Ligi Yarı Final karşılaşmaları Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda!

1. Karşılaşma ( Perfumerias Avenida - Soprson Basket / 8 Nisan 17:00 )

2. Karşılaşma ( Fenerbahçe Safiport - ZVVZ Usk Praha / 8 Nisan 20:00 )

Euroleague Women Final Four biletleri satışta... Fenerbahçe Safiport ilk şampiyonluğunu arıyor

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR 

Fenerbahçe Safiport oyuncusu Olcay Çakır Turgut da şunları aktardı:

"Burada olmak için çok çalıştık. İyi bir sezon geçirdik. Takım olarak çok mücadele ettik. Sezon içinde eksik ve hatalarımız olabilir ama takımımızı daha iyi noktaya taşımaya çalıştık. Taraftarlarımızın önünde oynamak bizim için çok heyecan verici olacak. Taraftarlarımız bizi sahada yalnız bırakmayacak, buna inanıyoruz. İlk maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarlar bize ekstra bir güç veriyor. ZVVZ USK Prag iyi bir takım ama bu noktada en üst seviye takımlara karşı oynamaya hazırız. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu turnuvada başarılı olacağımıza inanıyoruz."

 

 

FENERBAHÇE 3. KEZ FİNAL-FOUR'DA

Fenerbahçe, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde daha önce 3 kez final oynamasına rağmen şampiyonluk ipini göğüsleyemedi.

Sarı-lacivertli ekip, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde 2013 ile 2014 yıllarında gerçekleştirilen Sekizli Final ve 2017'de düzenlenen Dörtlü Final turnuvalarında finale yükselerek önemli bir başarı elde etti.

Fenerbahçe, 2013'te Rusya'dan UMMC Ekaterinburg'a 82-56, 2014'te Türkiye'de büyük bir rekabet içinde olduğu Galatasaray'a 69-58 ve 2017'de ise Rusya'dan Dinamo Kursk'a 77-63 mağlup olarak ikincilikle yetindi.

 İstanbul 4. kez ev sahipliği yapacak

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon, 4. kez İstanbul'da belli olacak.

Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupası, 2012, 2016 ve 2021'de İstanbul'da sahibini bulmuştu.

2012'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen Sekizli Final'de Ros Casares (İspanya), 2016'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ve 2021'de Volkswagen Arena'da gerçekleştirilen Dörtlü Final organizasyonlarında ise Rus ekibi UMMC Ekaterinburg şampiyonluğa ulaşmıştı.

Euroleague Women Final Four biletleri satışta... Fenerbahçe Safiport ilk şampiyonluğunu arıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Safiport euroleague woman Victor Lapena Olcay Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.