EuroCup Women çeyrek final eşleşmeleri belli oldu, işte rakiplerimiz...

EuroCup'ta şampiyonluk hedefleyen Galatasaray ve ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin çeyrek finaldeki rakipleri belli oldu. Çeyrek final ilk maçları 10 Mart, rövanşları ise 17 Mart'ta yapılacak. İki Türk ekibi de ilk karşılaşmalarına deplasmanda çıkacak. Kazanan takımlar, 5-7 Nisan'da oynanacak Dörtlü Final'e yükselecek.

FIBA Kadınlar EuroCup çeyrek final eşleşmeleri belirlendi. Gerçekleştirilen kura çekimi sonucu Galatasaray, Macaristan ekibi Szekszard ile eşleşirken, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin rakibi Fransız ekibi LDLC ASVEL oldu.

Çeyrek final ilk maçları 10 Mart, rövanşları ise 17 Mart'ta yapılacak. İki Türk ekibi de ilk karşılaşmalarına deplasmanda çıkacak. Kazanan takımlar, 5-7 Nisan'da oynanacak Dörtlü Final'e yükselecek.

EUROCUP WOMEN ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE:

Tango Bourges (Fransa) - Basket Landes (Fransa)

Galatasaray (Türkiye) - Szekszard (Macaristan)

Valencia (İspanya) - Umana Reyer (İtalya)

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi (Türkiye) - LDLC ASVEL (Fransa)

EuroCup Women çeyrek final eşleşmeleri belli oldu, işte rakiplerimiz...

EuroCup Women çeyrek final eşleşmeleri belli oldu, işte rakiplerimiz... ile ilgili etiketler Galatasaray eurocup woman Çukurova Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.