EURO 2024 öncesi A Milli Futbol Takımı'nda sürpriz gelişme! O isim kadroya dahil edildi...

İtalya ve Polonya'da ortak kamp yapan A Milli Futbol Takımı ve Ümit Milli Futbol Takımı’nın beraber yaptıkları çalışmalar sona erdi. Alınan kararla Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı, A Milli Takım’ın Almanya'daki kamp çalışmalarında yer almak üzere Hannover'e yolculuk edecek kafileye dahil edildi.

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kampı için Almanya'ya gidişi, Ümit Milli Futbol Takımı’nın ise Türkiye'ye dönüşü öncesinde iki takımın teknik heyet ve futbolcuları öğle yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Ümit Milli Takım teknik heyet ve futbolcularına ortak kampa sağladıkları katkı için teşekkür ederek, gerek A Milli Takım gerekse Ümit Milli Takım'ın bu kamptan önemli faydalar sağladığını belirttiler. Daha sonra Ümit Milli Takım oyuncuları, EURO 2024’te mücadele edecek A Milli Takım oyuncularına başarılar diledi.

EURO 2024 öncesi A Milli Futbol Takımı'nda sürpriz gelişme! O isim kadroya dahil edildi...

SERDAR SAATÇI A MİLLİ TAKIM KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Alınan kararla Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı, A Milli Takım’ın Almanya'daki kamp çalışmalarında yer almak üzere Hannover'e yolculuk edecek kafileye dahil edildi.

EURO 2024 öncesi A Milli Futbol Takımı'nda sürpriz gelişme! O isim kadroya dahil edildi... ile ilgili etiketler Türkiye A Milli Futbol Takımı Euro 2024 Avrupa Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.