EURO 2024'te Türkiye'nin torbası belli oldu: İşte kura çekimi tarihi!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) eleme maçları sona erdi. A Milli Takımımız tarihinde ilk kez grubunu lider bitirerek turnuvaya katılmaya hak kazandı. Türkiye'nin de yer alacağı turnuvada torbalar belli oldu. Peki EURO 2024 kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye hangi torbada?

 

EURO 2024 Elemelerini grubunda lider olarak tamamlayarak katılmaya hak kazanan A Milli Takım tarihte bir ilke imza atmış oldu.

Türkiye A Milli Takımı'nın da yer alacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kura çekimi öncesi torbalar belli oldu. Türkiye 2. torbadan kuraya katılacak. EURO 2024 kura çekimi tarihi de belli oldu.

EURO 2024 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 kura çekimi 2 Aralık tarihinde, turnuvanın oynanacağı Almanya'da gerçekleştirilecek. Kura çekimi TRT ekralarından şifresiz izlennebilecek. Kura çekiminin saati ise henüz belli olmadı.

EURO 2024 TORBALARI

Türkiye, kura çekimine 2. torbadan girecek.

1. TORBA: Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika, İspanya

2. TORBA: TÜRKİYE, Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Romanya, Avusturya

3. TORBA: Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Çekya, Hollanda, İskoçya

4. TORBA: Sırbistan, İtalya, İsviçre, Play-Off Kazananı A, Play-Off Kazananı B ve Play-Off Kazananı C

 

EURO 2024'te Türkiye'nin torbası belli oldu: İşte kura çekimi tarihi! ile ilgili etiketler Euro 2024 Türkiye A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.