EURO 2024 için sürpriz bir karar çıkabilir! Tüm gözler UEFA'ya çevrildi: Vincenzo Montella da bu haberi bekliyor

UEFA, sürpriz bir şekilde EURO 2024 için pandemi döneminde uyguladığı bir kararı yeniden yürürlüğe koyabilir. Karar, turnuvada boy gösterecek tüm takımları doğrudan etkileyecek.

14 Haziran'da başlayacak EURO 2024 öncesi UEFA'dan milli takımların kadrosundaki futbolcu sayısıyla ilgili sürpriz bir karar çıkabilir.

EURO 2020'DE UYGULANMIŞTI

Sabah'ta yer alan habere göre, UEFA pandemi döneminde gerçekleştirilen EURO 2020'de milli takımların kadro sayılarını 23'ten 26'ya çıkarmıştı. Aynı uygulama EURO 2024'te de yürürlüğe konabilir.

UEFA TALEBİ DEĞERLENDİRECEK

İngiltere ve İtalya'nın kadrodaki futbolcu sayısının 26'ya çıkarılması yönündeki talebi UEFA tarafından tartışılacak. UEFA, 8 Nisan'da milli takım yetkilileriyle yapacağı toplantıda bu konuyu da değerlendirecek.

EURO 2024 için sürpriz bir karar çıkabilir! Tüm gözler UEFA'ya çevrildi: Vincenzo Montella da bu haberi bekliyor ile ilgili etiketler Türkiye Futbol Federasyonu UEFA Milli Takım Euro 2024
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.