Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'dan Behzat Ç. açıklaması!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. yeniden çekilecek mi sorusuna yanıt verdi. Beşikçioğlu Etimesgut halkı ile birlikte çekileceğini açıkladı. Behzat Ç. yanıtı ise sosyal medyayı ikiye böldü.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu  Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu ile ilgili açıklama yaptı. Beşikçioğlu konu ile ilgili şunları söyledi:

"Evet… Tabii ki gelecek efendim hem de Etimesgut halkımızla beraber çekeceğiz inşallah. İlçemizde çekeceğiz onu. Her sokağında her bir caddesinde bu film setini görecekler biz orada yaşayan vatandaşlarımızdan yardımcı oyuncuların kadrosunu oluşturacağız ilçemizde tuhaf bir etkileşim yaşanacak. Bu da daha önce hiçbir belediye de olmayan bir etkileşimler. Ben arkadaşlara şunu söyledim şu ana kadar öğrendiğiniz, gördüğünüz, algıladığınız belediyecilik anlayışını lütfen bir kenara bırakın şimdi bambaşka bir belediyecilik anlayışıyla karşılacaksınız bildikleriniz size yardımcı olsun ama öğrenmeye de açık olun dedim. Bakalım bu süreç içerisinde göreceğiz nereden nereye evrileceğiz." 

YANITI SOSYAL MEDYAYI İKİYE AYIRDI 

Erdal Beşikçioğlu'nun yanıtı ise sosyal medyada bazı kullanıcıların 'belediye başkanlığını bırakıp dizi çekecek' eleştirisini aldı. Dizinin hayranları ise memnuniyetini bildirdi.

 

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'dan Behzat Ç. açıklaması! ile ilgili etiketler Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.