Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı!

Çıkartmalar üreterek bunları dağıtan ve bir algı operasyonuna girişen Mahir Akkoyun ismli kişinin CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İzdoğa şirketinde çalıştığı ortaya çıktı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde algoritmalarla muhalif paylaşımları ön planda tutan Twitter'da Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üzerinde fotoğraflarının bulunduğu çıkartmaların hazırlanarak dağıtıldığı, bu çıkartmaların bazı marketlere ve halkın yoğun bulunduğu yerlere yapıştırıldığı belirlendi.

 Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı!

ÇIKARTMALARI YAPAN GRAFİKER CHP'Lİ BELEDİYEDEN ÇIKTI

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınlanan çıkartmaların "mahirgra" rumuzlu Twitter hesabının sahibi tarafından dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

 Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı! - Resim : 2

Zanlının "Şöyle stickerlar tasarladım. İnsanların enflasyonla ve hayat pahalılığıyla en çok yüzleştikleri yerler olan marketlerde, manavlarda, pazarlarda ve alışveriş merkezlerinde yer alan ürünlere ve ürün rafları gibi yerlere yapıştırılsın diye" paylaşımı yaptığı belirlendi.

 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE ÇALIŞIYOR

Polisin yaptığı çalışmada hesabın 27 yaşındaki Mahir Akkoyun'a ait olduğu, şüphelinin İzmir'in Gaziemir İlçesinde yaşadığı ve grafiker olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İzdoğa Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hizmetleri şirketinde çalıştığı ortaya çıktı.

 Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı! - Resim : 3

TUNÇ SOYER PLAKET VERMİŞ

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in söz konusu kişiye plaket verdiği kare de ortaya çıktı.Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı! - Resim : 4

Etiketlerle algı yapan grafiker Mahir Akkoyun İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı çıktı! ile ilgili etiketler İYİ Parti İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.