Etek boyuna karışan hakime hapis cezası!

İstanbul'da duruşma esnasında avukat Tuğçe Çetin'in eteğinin kısa olduğunu iddia ederek boyunun ölçülmesini isteyen ve aynı gün içerisinde başka bir erkek avukata açıkça hakaret eden hakim Mehmet Yoylu'ya 2 yıl 3 ay 6 gün hapis cezası verildi.

Yargıtay 4. Ceza Dairesi, 2019'da katıldığı duruşmada avukat Tuğçe Çetin'in etek boyunun olması gerekenden kısa olduğunu iddia ederek tutanak tutup, etek boyunun fotoğrafının çekilmesini isteyen hâkim Mehmet Yoylu hakkında kararını verdi.

Daire, davranışı hakaret olarak değerlendirerek, Yoylu'nun 1 yıl 1 ay 18 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

TOPLAMDA 2 YIL 3 AY 6 GÜN HAPİS CEZASI

Sabah gazetesinden Mevlüt Hasgül'ün haberine göre, daire ayrıca Yoylu'nun aynı gün içerisinde başka bir avukata açıkça hakaret etmesini de değerlendirerek, Yoylu'ya "hakaret" suçundan 1 yıl 1 ay 18 gün hapis cezası verdi.

Eylemleri bir bütün olarak "hakaret" kabul eden daire, Yoylu'ya toplamda 2 yıl 3 ay 6 gün hapis cezası verilmesine hükmetti. Yoylu, 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlemezse cezaları düşecek.

 

Etek boyuna karışan hakime hapis cezası! ile ilgili etiketler avukat hakim dava etek karar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.