Eteğine laf eden imama, "Hz. Muhammed'in eteği" ile yanıt verdi / VİDEO

Son dönemde verdiği vaazları ile gündemde olan Metin Balkanoğlu, Ertuğrul Özkök'e çok sert ifadelerle yüklendi. Metin Balkanoğlu, 'Medya sürtüğü!' diyerek Özkök'ün İskoç eteği giymesini eleştirdi. Özkök ise bugün imama köşesinden, "Bak, Müslüman Arapları da rencide edersin ha... Biliyorsun, Peygamber Efendimiz eteğine oturan kediyi uyandırmayacak kadar insancıldı..." diye yanıt verdi  

Emekli din görevlisi Metin Balkanoğlu bir camide verdiği vaazda "tesettüre uygun giyinmediğini" öne sürdüğü kadınları eleştiri.

Balkanoğlu vaazında “El işi, el işi derken gitti bizim din işi” ifadelerini kullandıktan sonra “Günümüzün dindar hanımlarının da modası bu. Süs bitkileri, podyumdaki güzellik yarışmasındaki örtülü mankenler. Böyle mi olmalıydın sen yav, tesettürün de bir namusu şerefi var. Adam gibi örtün. Benim dinimi mıncıklama, Hz. Ayşe'nin yüreğini sızlatma, Hz. Fatma'yla oynama. Adam gibi örtün. Vücudunun bir çizgisi belli olmasın. Koyu renk olsun" dedi.

Uzun entari giyip üzerine bir şey örten kadın gördüğünde dua etmekten dilinin kuruduğunu söyleyen Balkanoğlu "Şükürler olsun. Aslını değişmemiş, erkeğe benzememiş" diye konuştu.

fg4erkjgtrh

“MEDYA SÜRTÜĞÜ”

Konuşmasının ilerleyen bölümünde İskoç eteği giyen ünlü gazeteciler, Ertuğrul Özkök, Mehmet Y. Yılmaz ve Güneri Cıvaoğlu'nu da hedef tahtasına oturtan Metin Balkanoğlu şu ifadeleri de kullandı:

“İskoç eteği giyen metin ne kadar ayıp etmişse, İskoç eteği giyen ünlü gazetecimiz medya sürtüğü nasıl ayıp etmişse, böyle erkeklere benzeyen şıkıdım pantolonlu hanım kızımız da kusura bakmasın ama öyle ayıp etmiştir en azından. Her şeyin bir namus şerefi var. Bu dinle kimse oynamasın."

ETEĞİNE LAF EDEN İMAMA "HZ. MUHAMMED'İN ETEĞİ" İLE YANIT VERDİ

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında Balkanoğlu’na yanıt verdi.

Özkök şu ifadeleri kullandı:

Emekli imamın biri... Geçen gün vaazında pantolon giyen kadınlara saydırırken, sağ olsun bizi de unutmamış ve ‘İskoç eteği giyen ünlü gazetecimiz medya sürtüğü nasıl ayıp etmişse, böyle erkeklere benzeyen şıkıdım pantolonlu hanım kızımız da kusura bakmasın ama öyle ayıp etmiştir en azından.’

Nesini düzelteyim bu adamın şimdi ben...

Her etek giyeni sürtük olarak gören kafasını mı?...

Pantolon giyen her kadına affederseniz şey gözüyle bakan gözünü mü?...

Yoksa etek giyen her erkeğe takmasına mı?...

Yine de iyilik bende kalsın, tavsiyeyle geçiştireyim.

Aman hocam, bu etek meselesine fazla girme...

Bak, Müslüman Arapları da rencide edersin ha...

Biliyorsun, Peygamber Efendimiz eteğine oturan kediyi uyandırmayacak kadar insancıldı...

O yüzden sen en kısa yoldan bırak bu etek müptezelliğini…"

Eteğine laf eden imama, "Hz. Muhammed'in eteği" ile yanıt verdi / VİDEO ile ilgili etiketler İmam Ertuğrul Özkök etek tesettür
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.