Estetikten sonra photoshopu abartan Seda Sayan gençlik yıllarına geri döndü

Bir süre önce Fransız askısı yönetimiyle yüzünü gerdiren ve dudak liftingi yaptıran 58 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan'ın dedğişimi konuşulmaya devam ediyor. Sayan'ın Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı son paylaşımı görenleri hayrete düşürdü. Photoshop abartan ve yüzünü gençleştiren Sayan'ı gören takipçileri tanıyamadı.

Bir dizi estetik operasyonlar yaptıran ve değişimiyle, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Seda Sayan'ın, Instagram'daki son paylaşımı görenleri şaşkına çevirdi. Phosotoshopu abartan ve neredeyse 20'li yaşlarına geri dönen Sayan'ın o karesi sosyal medyanın diline düştü.

Arkadaşlarıyla birlikte çektiği fotoğrafta ünlü ismin adeta 20'li yaşlarına tekrar döndüğü görüldü. Takipçileri 'Seda Sayan nerede' diye sordu. İşte o çok konuşulan kare...

Estetikten sonra photoshopu abartan Seda Sayan gençlik yıllarına geri döndü

Estetikten sonra photoshopu abartan Seda Sayan gençlik yıllarına geri döndü - Resim : 2

 

Estetikten sonra photoshopu abartan Seda Sayan gençlik yıllarına geri döndü ile ilgili etiketler Seda Sayan Sosyal Medya Instagram estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.