Estetikle bambaşka bir görünüme kavuşan Songül Karlı makyajsız halini paylaştı... Instagram yıkıldı

Bir dizi estetik operasyon geçiren ve yeni bir görünüme kavuşan 48 yaşındaki şarkıcı & sunucu Songül Karlı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Son dönemde yüzündeki değişimle gündemden düşmeyen Songül Karlı'nın makyajsız hali sosyal medyaya damga vurdu.

Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüşen ve bir süredir ekranlardan uzakta olan 48 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Ünlü isim sıfır makyajla objektif karşısına geçti.

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Karlı, makyajsız halini gözler önüne serdi. Daha önce yaptığı açıklamada "Hiç estetiğim yok sadece göğüslerimi üç defa küçülttürdüm" diyen ve Fransız Askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Karlı son olarak 440 bin takipçisinin bulunduğu Instagram'da makyajsız bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

İşte Songül Karlı'nın makyajsız hali...

Estetikle bambaşka bir görünüme kavuşan Songül Karlı makyajsız halini paylaştı... Instagram yıkıldı

Estetikle bambaşka bir görünüme kavuşan Songül Karlı makyajsız halini paylaştı... Instagram yıkıldı - Resim : 2

 

 

Estetikle bambaşka bir görünüme kavuşan Songül Karlı makyajsız halini paylaştı... Instagram yıkıldı ile ilgili etiketler Songül Karlı makyajsız esteitkli hali son hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.