Estetik sonrası inanılmaz değişim! Özge Ulusoy'un son hali şaşkına çevirdi

Geçtiğimiz günlerde ilk kez estetik operasyon yaptırdığını iddia ederek burun ucu ameliyatı olduğunu açıklayan ünlü model Özge Ulusoy'un son halini görenler tanıyamadı. Sadece burnunun ucunda estetik olduğunu söyleyen Ulusoy bambaşka birine dönüştü. Ünlü modelin yeni görüntüsü, sosyal medyaya damga vurdu.

Yıllardır yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen 38 yaşındaki ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy, bir süre önce ilk estetik operasyonunu geçirdiğini belirterek, yeni halini sosyal medya hesabından paylaşarak "Burnumdan burun ucu ameliyatı oldum. Birçoğunuz inanmasa da bu ilk ameliyatımdı. Hocam bence muazzam bir iş çıkardı" açıklamasında bulundu.

Miss Turkey 2003 ikinci güzeli Özge Ulusoy'un ilk kez estetik operasyon geçirdiğine inanmayan ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken takipçileri fotoğrafı yorum yağmuruna tuttu.

Özge Ulusoy


CEYLAN VE YONCA EVCİMİK'E BENZETİLDİ

Bir süre önce burnundan ameliyat olan Özge Ulusoy'un son görüntüsü magazin gündemine damga vurdu. Israrla estetik yaptırmadığını söylese de ünlü model bambaşka birine dönüştü. Ulusoy, son haliyle Ceylan ve Yonca Evcimik’e benzetildi. Ünlü modelin yeni görüntüsü şaşırttı.

Özge Ulsuoy

Son dönemde yüzündeki değişimlerle sık sık gündeme gelen Özge Ulusoy, geçtiğimiz ay ilk kez estetik operasyon geçirdiğini söylemişti. ''Birçoğunuz inanmasa da bu ilk ameliyatımdı.'' diyen ünlü modelin son görüntüsü, şaşkınlık yarattı.

Instagram hesabından yeni pozlarını yayınlayan 38 yaşındaki Özge Ulusoy, sosyal medyaya damga vurdu.

Özge Ulusoy

Birçok kişinin tanımakta güçlük çektiği ünlü modeli bazıları türkücü Ceylan'a bazıları ise Yonca Evcimik'e benzetti.

Özge ulusoy

''CEYLAN DA YONCA DA TAŞ GİBİ''

Özge Ulusoy, bu benzetmeyle ilgili de "İkisi de taş gibi. Gurur duyarım" dedi.

Ünlü model, bir takipçisinin yaptığı "Zaten çok güzel bir kadındı ama dişleri biraz abartmış" şeklindeki eleştirisine de şöyle yanıt verdi: "Biraz ödem var hala ama zamanla daha da güzel olacak."

ÖZge Ulusoy


''ESTETİK DEĞİL, BOTOKS VE DOLGU VAR''

Ulusoy, daha önce hakkında çıkan estetik iddialarına şöyle yanıt vermişti;

"İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı. Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum"

Özge Ulusoy

 

 

Estetik sonrası inanılmaz değişim! Özge Ulusoy'un son hali şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Yonca Evcimik estetik Sosyal Medya Instagram ceylan estetik operasyon burun ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.