Estetik itirafından sonra Damla Ersubaşı son halini gözler önüne serdi! Bambaşka biri oldu

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan 28 yaşındaki oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığını itiraf etmişti. Ersubaşı sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz hafta estetik itirafında bulundu, yaptırdığı estetikleri tek tek anlattı.

 ''ARTIK DOĞRU...''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersubaşı, 'Yüzüm şiş! Elmacık kemiğime dolgu yaptırdım. Hatta hayatımda ilk kez dudağıma da dolgu yaptırdım. Yani şimdi istediğiniz kadar 'dudakları dolgu' diyebilirsiniz, artık doğru. Bu da 30'a 2 kala tribine girdim galiba o yüzden yaptırdım her şeyi... Alnımda, çenemde, dudağımda, elmacık kemiğimde ve burun ucunda botoksum var. İyi ki de yaptırdım isteyen istediğini söyleyebilir. Yüzüm hala şiş, oturması bir haftayı buluyormuş... İyi ki yaptırmışım, memnunum' dedi.

Estetik itirafından sonra Damla Ersubaşı son halini gözler önüne serdi! Bambaşka biri oldu

Bir dönemin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı, son halini bugün Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Ersubaşı'nın yeni halini bazı takipçileri beğenmedi ve "artık estetik yaptırma" uyarısında bulundu.



Estetik itirafından sonra Damla Ersubaşı son halini gözler önüne serdi! Bambaşka biri oldu - Resim : 2

Genç oyuncu geçirdiği operasyondan sonra 6,5 ayda 41 kilo vermişti.

Estetik itirafından sonra Damla Ersubaşı son halini gözler önüne serdi! Bambaşka biri oldu - Resim : 3

Damla Ersubaşı geçtiğimiz yıl Eylül ayında iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Önce aldatma haberleriyle sarsılan Damla Ersubaşı ardından şiddet gördüğü iddiasıyla 4 yıllık eşi Mustafa Can Keser ile yollarını ayırmıştı.


ESKİ EŞİYLE TATİL YAPTI

Tatil için Bodrum'u seçen Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mustafa Can Keser ve çocuklarıyla Türkbükü'nde görüntülenmişti. Ersubaşı ve Keser, kızlarıyla denizde eğlenceli anlar yaşamıştı.

"BARIŞMADIK"

Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden ikiliden Ersubaşı, barışma sorularını, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik” şeklinde cevaplamıştı.

Estetik itirafından sonra Damla Ersubaşı son halini gözler önüne serdi! Bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı estetik mustafa can keser sihirli annem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.