Estetik iddiasıyla gündemde olan Büşra Pekin yüzündeki değişimin nedenini açıkladı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan, Dilberay filmindeki başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren 40 yaşındaki Büşra Pekin son dönemde geçirdiği büyük değişimle gündem olmuştu. Estetik yaptırdığı yönünde iddialar ortaya atılan Büşra Pekin yüzündeki değişimin nedenini açıkladı ve estetik operasyon yaptırmadığını dile getirdi.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki 'Havuçlu Anne' rolüyle adını geniş kitlelere duyuran 40 yaşındaki oyuncu Büşra Pekin yüzündeki büyük değişimle görenleri şoke etmişti. Büşra Pekin'in kısa süre içinde geçirdiği büyük değişimin nedeni belli oldu.

Yıllar içinde bambaşka bir görünüme kavuşan, gençleşip güzelleşen Büşra Pekin hakkında çıkan estetik iddialarına son noktayı koydu. Dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleşen Altın Kelebek gecesine katılan Pekin, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

DEĞİŞİMİNİN NEDENİ ESTETİK DEĞİL YÜZ BANDI


Estetik operasyon geçirdiği yönündeki iddialar hakkında da konuşan Büşra Pekin sadece 1 estetiğinin bulunduğunu, yüzündeki bantlar nedeniyle böyle gözüktüğünü açıkladı: ''Hasan Can Kaya ile çok güzel bir film çekiyoruz. Film gereği benim 24 - 25 yaşlarıma inmem gerekti. Çok özel bir Hollywood tekniği kullanıyoruz. Bu yöntem şu anda Türkiye'de yok. Var da o kadar başarılı değil. Özel bantlarla yüzümü, kaşlarımı, çene altlarımı gerdiriyoruz. Yüzümde dört bant var. Şu anda o bantlar yüzümde yok. Benim yüzümde sadece 1 estetik var, onu 6 - 7 sene önce yaptırmıştım. Onu da bir sağlık ameliyatı sırasında aradan çıkarttım. Dudaklarım kendi dudaklarım. Ciddi kilo verdim. İnsanlar haklı hiç alınmadım. Kendi doğallığımı bozmayı düşünmüyorum filmler için her şeyi yaparım.''

 

 

Estetik iddiasıyla gündemde olan Büşra Pekin yüzündeki değişimin nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Büşra Pekin Sosyal Medya estetik Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.