Eşref Kolçak yaptığı konuşmayla herkesi gözyaşlarına boğdu! / VİDEO

Geçtiğimiz akşam 44.'sü düzenlenen Altın Kelebek Ödül Gecesine usta oyuncu Eşraf Kolçak'ın konuşması damga vurdu. Eşref Kolçak'ın oğlu Harun Kolçak'ın ödülünü alırken yaptığı konuşma izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Altın Kelebek'te oğlu Harun Kolçak'ın ödülünü almak için sahneye çıkan Eşref Kolçak, yaptığı konuşma ile hem salondakileri hem de ekran başındaki izleyicileri ağlattı.

EN İYİ PROJE ÖDÜLÜNÜ ALDI

Geçen yaz kaybettiğimiz sanatçı Harun Kolçak'ın 'Çeyrek Asır' adlı albümü Altın Kelebek'te "En İyi Proje" seçildi. Oğlu Harun Kolçak'ın ödülünü almak için sahneye çıkan Eşref Kolçak, yaptığı konuşma ile hem salondakileri hem de ekran başındaki izleyicileri ağlattı.

"ÖDÜLÜ DE ONUN KOYNUNA VERECEĞİM"

71 yılını sinemaya verdiğini söyleyen Koçak " Ben köy çocuğuyum, köydeyken çok kelebek yakaladım. Bu Kelebek'i oğlum Harun için alıyorum. Oğlumu anacığının koynuna verdim. Bunu ödülü de onun koynuna vereceğim" dedi.

Eşref Kolçak yaptığı konuşmayla herkesi gözyaşlarına boğdu! / VİDEO ile ilgili etiketler Eşref Kolçak Altın Kelebek video Harun Kolçak konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.